Assortiment

Het assortiment van Asselman Asperges

Asselman Asperges levert eersteklas asperges. De vers gestoken asperges komen rechtstreeks van het veld naar de winkel, waar ze gewassen worden en direct gesorteerd op lengte en kwaliteit.

De asperges worden vervolgens via een lopende band gesorteerd door de sorteermachine.
(klik op de foto voor een video)

Voor de klanten die de asperges liever geschild willen meenemen, is een volautomatische schilmachine aanwezig. Door middel van 16 vlijmscherpe messen, worden de asperges veilig en snel geschild.
Voor wie de asperges langer wil bewaren of cadeau wil geven, kunnen de (geschilde) asperges ook vacuüm verpakt worden.

Wat levert Asselman Asperges nog meer?

– Achterham
– Boter
– Aardappelen
Biologische witte wijn
– Sauzen
– Aardbeien
– Biologische eieren
Boeren-ijs van IJsboerderij Dommerholt

Bij Asselman Asperges kunt u terecht voor een complete asperge maaltijd. Dat houdt in, dat u niet alleen de overheerlijke asperges kunt verkrijgen, maar ook de zaken erom heen als de aardappel, ham, boter en geweldige wijnen die prachtig met de asperges samengaan.

De wijnen komen van het Duitse Eco-Landgoed Hubertushof in Lieser en zijn een rijke aanvulling op de verfijnde smaak van de Achterhoekse asperge.
De familie Botzet werkt hier al 3 generaties lang met aandacht voor de natuur aan bijzondere wijnen.
Dit mooie wijnhuis met wijngaarden op de bergen rond Lieser aan de Moezel, verrast elke keer weer met hun speciale wijnen die jaarlijks in de prijzen vallen.
Uit het aanbod van Hubertushof, levert Asselman Asperges de witte Pinot Blanc.

In het aspergeseizoen is tegelijkertijd ook de aardbei volop aanwezig. Asselman heeft dan ook in deze periode de Hollandse Zomerkoninkjes in ruime mate op voorraad.

Om de maaltijd helemaal af te maken is ambachtelijk Boerenijs in 16 verschillende smaken verkrijgbaar, afkomstig van één van de beste Boerenijs-boerderijen in de omgeving.